پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تاکید اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت مسائل فرهنگی در برنامه هفتم توسعه

اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تاکید کردند که مسائل فرهنگی، اجتماعی، علمی و فناوری نیز در کنار مسائل اقتصادی جزو موضوعات کلیدی برنامه هفتم توسعه کشور لحاظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه امروز سه‌شنبه (13 دی) شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به دلیل مصادف شدن با سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی و فراهم شدن امکان حضور اعضا در مراسم گرامیداشت این مناسبت، استثنائاً صبح سه‌شنبه برگزار شده بود، اعضا از شخصیت عظیم انقلابی، مومن و حکیم شهید سلیمانی که دوستدار امت اسلامی و ملت شریف ایران بود، تمجید و تجلیل کردند.

 

اولین دستور جلسه امروز بررسی سیاست‌ها و اولویت‌های فرهنگی، اجتماعی و علم و فناوری در برنامه هفتم توسعه اقتصادی ـ اجتماعی کشور بود. اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر مبنای سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی و بر اساس ماده ۱۰ سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که تعیین سیاست‌ها و اولویت‌های فرهنگی، علمی و فناوری در برنامه‌های پنج‌ساله و بودجه سالیانه را بر عهده این شورا نهاده است، تاکید کردند که مسائل فرهنگی، اجتماعی، علمی و فناوری نیز در کنار مسائل اقتصادی جزو موضوعات کلیدی برنامه هفتم توسعه کشور لحاظ شود.

 

اعضا همچنین مجموعه مسائلی مرتبط با برنامه هفتم توسعه را پس از بحث و تبادل نظر، برای بحث‌های تفصیلی‌تر به شورای معین ارجاع دادند.

 

در ادامه این جلسه گزارش اقدامات دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که با همکاری سازمان برنامه و بودجه برای تشکیل ۱۰ کارگروه به منظور تدوین احکام برنامه هفتم تشکیل شده بود و نیز گزارش مطالعات عمیق ۲ ساله کارگروه تلفیق حوزه فرهنگ در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با عرصه فرهنگ ارائه شد./فارس

ارسال نظر